27 Kas 2021

Kahve köpüğünde kalp oluşması

Kahve köpüğünde kalp oluşması özellikle de gündemde olan ya da gündeme gelecek olan bir aşkın göstergesi olabilmektedir.

kahve köpüğünde kalp oluşması

Kalp şekli ne zaman oluştu, bu da önemli bir ayrıntıdır. Kahveler hazır olduktan sonra hemen oluştuysa, bu durum, aşkın gündemde olduğunun ya da çok yakın bir zamanda gündeme geleceğinin göstergesi olabilir.

Kahve köpüğünde kalp oluşması neden olur


Tesadüf bir şekilde kahve köpüğünde kalp oluşması ihtimali oldukça düşüktür. Bu yüzden dolayı, tesadüfen bir şekilde köpüklerin bir araya gelmesi ile oluşmuş deyip geçemiyoruz. Bunun diğer sebepleri üzerinde duruyoruz.

Özellikle de kahve falı ile ilgilenenler bilir ki bazı şekillerin fincanın hangi kısmında ortaya çıktığı, o şeklin ifade ettiği şeyin gerçekleşme zamanına dair önemli ipucu verir.

Mesela fincanın dibinde bir kalp şekli olsaydı, bu durumda aşkın uzak bir zamanda olacağını söyleyebilirdik çünkü kahve falı bakımında fincanın dip kısmında çıkan şekiller genel olarak en uzak zaman olarak kabul edilir.

Bunun tam tersi yani dipte değil fincanın tam üstünde, kahveyi yaptıktan sonra kalp şeklinin oluşması ise çok yakın zaman anlamını vermektedir.

Kalbin bir bütün mü yoksa kırık mı olduğu da önemli bir detaydır. Eğer kırık bir kalp görünüyorsa, bu halihazırda bitmiş bir aşkın şu anki yansımasını temsil ediyor olabilir. Eğer halihazırda bitmiş bir aşk söz konusu değilse de, bu konuda temkinli olunması önerilir.

Kahve falı bakarken kahve köpüğünde kalp oluşması


Eğer kahve falı bakarken böyle birşey olduysa, yapılması gereken en iyi şey falın bakılmasıdır. Fincada görülen diğer şekiller ve kalp şeklinin fincanın hangi kısmında, hangi diğer şekillere daha yakın bir konumda olduğunu dikkate alarak en iyi bir şekilde kahve falı yorumu yapılabilir.

Sonuç olarak kahve falı kahve köpüğünde kalp oluşması o kahve falının çok daha anlamlı ve güzel bir şekilde yorumlanabilmesi açısından önem teşkil eder. Eğer fal yorumcusu bu ayrıntıları dikkate alarak, diğer şekiller arasındaki bağı da doğru bir şekilde kullanabilirse; falı bakılan kişinin mevcut durumu ya da gelecekteki merak ettiği konulardaki durumlarına dair tahminler yürütmesi mümkündür.

0 comments:

Yorum Gönder

Siz de yorum yaparak, konuya katkıda bulunabilir ve düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz.