2 Oca 2021

dolap mesaj atma

Dolap uygulaması özel mesaj atma özelliği aslında yok ama bunun yerine yorumlar üzerinden mesajlaşmak mümkün.

Yorum yazarken etiketleme yaparak, kişinin dikkatini çekebilirsiniz. Özellikle de bir kıyafeti alma aşamasındaysanız ve o kıyafet ile ilgili bir soru sormak istiyorsanız, aşağıdaki etiketleme yöntemini uygulayın.

dolap uygulaması özel mesaj atma

Örnek;

Satıcının adı melek0001 diyelim
Siz, bu satıcıya bir soru sormak istiyorsunuz.

Yorum bölümüne tıklayın ve @ sembolünü koyun. @ sembolünün hemen yanına ise melek0001 yazın sonrasında bir boşluk bırakarak, yazmak istediğiniz mesajı yazabilirsiniz.

Bu işlemi yaptıktan sonra o kişiye özel mesaj göndermiş olmuyorsunuz ancak yorum içerisinde sizi görmesini sağlıyorsunuz ve en önemlisi de ona anında bildirim gidiyor. Bu sayede size en kısa sürede geri dönüş yapabiliyor.

@ işareti nasıl yapılır?

@ işaretini yapmak için klavyenin sol alt köşesinde bulunan ?123 yazan butonu tıklayın. Bu butonu tıkladıktan sonra karşınıza çeşitli semboller çıkacaktır ve bu semboller arasında @ sembolünü de göreceksiniz.

Dikkat edilmesi gereken önemli bir diğer ayrıntı ise @ sembolü ile yazacağınız kullanıcı adı arasında bir boşluk olmaması gerektiğidir. Eğer boşluk bırakırsanız, geçersiz olacaktır.

Kısacası dolap uygulaması özel mesaj atma gibi bir seçeneği yok maalesef ancak bu bahsettiğimiz yöntem sayesinde yorum kısmından özel mesaj gönderebiliyorsunuz ancak bunu yaparken de bazı şeylere dikkat etmelisiniz;

Yazacağınız mesajda aşağıdaki bilgiler olmamalıdır, aksi taktirde hesabınız engellenebilir;

- İletişim bilgileri (telefon, mail adresi, faceebok gibi…) olmamalıdır.
- Hakaret ya da zorlayıcı mesajlar olmamalıdır.

Ayrıca yazdığınıza mesaja cevap gelecek diye kesin birşey yoktur. Cevap gelmeyedebilir. Bu tamamen mesajı alan kişinin inisiyatifine kalmıştır.

Benim düşüncem ise 1 gün beklemenizdir. Eğer 1 gün olmasına rağmen hala size bir yanıt gelmemişse, o dolaptan uzak durmanızı öneririm. Çünkü 1 gün boyunca size dönüş yapmayan birisi demek ki dolabı ile pek ilgilenmiyordur ve ilgisiz satıcı yüzünden pek çok sorun yaşayabilirsiniz.

Mesela bir kıyafet satın aldığınızda size çok geç gönderebilir ya da kusurlu gönderir vs.

En iyisi ise hızlı yanıt veren dolaplardan satın almaktır. Zaten hızlı yanıt veren dolaplar her zaman daha güvenilir ve daha pozitif duygu veren dolaplardır.


0 comments:

Yorum Gönder

Siz de yorum yaparak, konuya katkıda bulunabilir ve düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz.