14 Kas 2021

Kahve Falı Yorumlama, Nasıl Yorumlanır? (Detaylı Anlatım)

Kahve falı nasıl yorumlanır merak ediyorsanız bu yazıyı baştan sona kadar dikkatle okumanızı öneririm. Bu yazıda kahve falı yorumlama teknikleri nelerdir, kahve fincanındaki şekillerin anlamları nasıl çözülür bunları anlatacağım.

Kahve falı yorumlama yapabilmek için öncelikle kahveyi içmiş olmak gerekiyor. Kahveler yapılır, içilir ve sonrasında yorumlama aşamasına geçilir.

Bu süreçte dikkat edilmesi gereken ise telve oranıdır. Kahvenin telve oranı ideal olmalıdır. Fazla ya da az olursa, fal bakmak mümkün olmaz.

kahve falı yorumlama, kahve falı nasıl yorumlanır

Kahve falı yorumlama yapabilmek için önce şekillere bakmalıyız. Fincanın kenarında, dibinde ne tür şekiller olduğunu bulmamız lazım.

"şekil" derken kastettiğim şey ise, evrende gördüğümüz nesnelerdir. Mesela gemi, kuş, otobüs gibi şekiller olabilir. Genellikle hayvan figürleri çok görünür ve kalp sembolü de sıkça görülebilmektedir.

İyi bir gözlemci olmanız önemlidir. Tabii deneyimli olmanın da önemi vardır. Çünkü deneyimli kişiler daha bakar bakmaz şekilleri fark ederler. 

Şekilleri daha net görmek için ise fincanı farklı açılarda döndürmek gerekir. Böylece farklı açılardan bakarak şekilleri görebilirsiniz. 

Şekilleri görmeye başladığınızda aynı zamanda kahve falı yorumlama yapmaya da başlayabilirsiniz. Yorum yapabilmek için falda çıkan şekillerin anlamları nelerdir tek tek araştırıp, bakmanıza gerek yoktur. Çünkü o şekillerin genel olarak çağrıştırdığı eylemler üzerinden tahmin yürütebilirsiniz.

Mesela gemi şeklini gördüğünüzde;bu, o kişinin seyahate çıkabileceğine dair bir tahmin yürütmenizi sağlar.

Kahve Falı Yorumlama Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?


Kahve falı yorumlama yaparken tahminleri daha doğru ve isabetli bir şekilde yapabilmek için yorum yaptığınız kişi hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Mesela medeni, ekonomik durumunu, genel olarak hayat tarzını ve hedeflerini de dikkate almak gerekiyor.

Tüm bu bilgilere sahipseniz, o kişinin fincanında gördüğünüz şekilleri daha doğru bir şekilde yorumlayabilir ve böylece o kişi için daha gerçekçi bir fal bakabilirsiniz.

Yorum yaptığınız kişinin durumu hakkında bilgi sahibi değilseniz, öncelikli olarak bilgi sahibi olmalısınız. Eğer ilk defa tanıştığınız birisi ise genel muhabbetler açıp, kişinin karakteristik özelliklerini, yaşam tarzını, iş ya da özel hayattaki beklentilerini fazla detaya girmeye gerek kalmadan yoklayabilirsiniz.

Elde edeceğiniz her bir ayrıntı, yorum yaparken çok işinize yarayacaktır. Eğer profesyonel bir falcı olmayı planlıyorsanız, kişilerin özelliklerini bilmek son derece önemli bir adım olacaktır.

Tanıdığınız bir kişi için kahve falı yorumlama yapacaksanız, o kişi hakkında birçok bilgiye sahip olduğunuz için o kişi için kahve falına bakmak çok daha kolay olacaktır. Çünkü o kişiyi ve beklentilerini genel olarak zaten biliyorsunuzdur. Dolayısıyla fincanda çıkan şekilleri o kişiye göre daha net bir şekilde yorumlayabilirsiniz.

Kahve falı yorumlama için kahve falı şekilleri ve anlamları biliyor olmanız gerekir. Eğer bilmiyorsanız da, şekillere göre yorumlar yapmalısınız. Şekillere baktığınızda hangi eylemleri çağrıştırıyorsa, o eylemi söylemelisiniz.

Mesela kahve falında araba şeklini nasıl yorumlarsınız? En basitinden araba "çekip gitme isteği, seyahat, yeni bir araba almak ya da araba ile ilgili her türlü durum" şeklinde yorumlanabilir. Daha önce de ifade ettiğim gibi, en doğru yorumu yapabilmek için fal baktıran kişinin beklentileri ve genel özelliklerini dikkate almak gerekiyor.

Kahve falı nasıl yorumlanır
bunun için ayrıca kahve falı sözlüğü de kullanabilirsiniz. Bu sözlükte kahve falında çıkan şekillerin anlamları yazar. Bu sayede net bir şekilde yorumlar yapabilirsiniz.

0 comments:

Yorum Gönder

Siz de yorum yaparak, konuya katkıda bulunabilir ve düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz.