24 May 2019

Gardrops & Modacruz - Hesap silme, Kapatma

Gardrops, Modacruz Hesap silme, Hesap Kapatma, Üyelik iptali, nasıl yapılır



Modacruz hesap silme ya da Gardrops hesap silme işlemini iki farklı şekilde yapabilirsiniz.

1. Yöneticiye mesaj göndermek


Uygulamanın "destek" bölümünden yetkilere mesaj göndererek, hesabınızın kapatılmasını talep etmelisiniz.

Bu yöntemi deneyin ve 2 iş günü bekleyin. Eğer bir yanıt gelmezse ya da hesabınız kapatılmazsa, aşağıdaki yöntemi uygulayın.



2. Destek talebinde bulunmak


Modacruz kullanıcıları Modacruz hesap kapatma işlemi için buraya tıklayıp çıkan formda sizden istenen bilgileri girip, hesabınızı kapatmak istediğinizi belirtebilirsiniz. 

Gardrops kullanıcıları Gardrops hesap kapatma işlemi için buraya tıklayıp çıkan formda gerekli bilgileri girip, hesabınızın kapatılmasını isteyebilirsiniz.

Bu yöntemi uyguladıktan sonra da 2 iş günü bekleyin. Eğer hala yanıt gelmezse aşağıdaki yöntemi deneyin.

3. Mail göndermek


Uygulamaya kayıt olurken kullanmış olduğunuz mail adresinden destek ekibine mail göndermelisiniz.

ModaCruz destek ekibinin mail adresi; destek@modacruz.com
Gardrops destek ekibinin mail adresi; destek@gardrops.com 

Modacruz üyelik silme mail örneği aşağıdaki gibi olabilir;

Merhaba sayın Modacruz yönetimi. Size göndermiş olduğum bu mail hesabımın (buraya mail adresinizi yazınız) bağlı bulunduğu (kullanıcı adınız buraya) kullanıcı adına sahip modacruz hesabımı artık kullanmayacağımdan, kapatılmasını rica ediyorum.

Rica talebimin en kısa sürede değerlendirmeye alınmasını ve mümkünse aşağıda yer alan iletişim seçeneklerinden birisi ile konu ile ilgili olarak tarafıma dönüş yapmanızı rica etmekteyim.

İletişim bilgilerim;

mail : (mail adresiniz buraya)
telefon : (telefon numaranız buraya)

İyi günler dilerim.

Mail gönderirken mail içeriğinde kullanıcı adınızı yazmayı unutmayın. Mail içeriğinde herhangi bir sebep belirtmenize gerek yok. Eğer 1. ve 2. yöntemleri de denediyseniz mail içeriğinde bundan bahsedebilirsiniz. Böylece sizin hesap kapatma sürecinizi daha da hızlandırabilirler.




4. Şikayetvara yazmak


Modacruz hesap silme ya da Gardrops üyelik silme ya da Modacruz üyelik silme işlemi için hem 1. 2. yöntemleri denediniz ama yine de hesabınız kapatılmadıysa ya da kapatılıp, kapatılmadığından emin olamıyorsanız, Şikayetvar sitesine şikayet yazın.

Şikayetvar sitesine yazdığınızda uygulama ile ilgilenen görevlilerin size kısa bir süre içerisinde yanıt verir ve bu sayede kesin olarak hesabınızın kapatılıp, kapatılmadığını öğrenebilirsiniz.

Sonuç;

Modacruz üyelik silmek isteyenler için üyelik silme ya da hesap kapatma linki yok. Bu yüzden dolayı hesabınızı kapatmanın en iyi yöntemi uygulama yöneticileri ile iletişime geçmektir. Bunu yapmadan önce eğer butiğinizde kıyafetler ya da eşyalar varsa önce hepsini silin. Profilinizde silebildiğiniz tüm ayrıntıları silin. Kısacası modacruz butiğinizi tamamen silinmesi için hazır bir hale getirin. Sonrasında o profilin silinmesi için yöneticiler ile iletişime geçebilirsiniz.

Zaten bu uygulamalar bize doğrudan hesabı kapat seçeneği ya da hesabı sil seçeneği gibi bir seçenek sunmuyor. Bu uygulamalarda hesap kapatmak ya da silmek için destek bölümünden iletişime geçmeniz gerekiyor.




Hesabınızı kapatmak için herhangi bir sebep sunmanız da gerekmiyor. Uygulama yöneticileri size neden hesabınızı kapatmak istiyorsunuz diye sormazlar.

Eğer bu uygulamalarda sizi rahatsız eden birileri varsa, hesabı kapatma nedeniniz buysa; "kişi engelleme" seçeneği olduğunu söylemem lazım.

Yani canınızı sıkan kişilerin sizi rahatsız etmesini önlemek için onları engelleyebilirsiniz. Sırf bu nedenden dolayı uygulamayı kapatmanızı önermem ama eğer satış yapmayacaksanız ya da bazı şeylerden memnun kalmadıysanız, işte o zaman hesabınızı kapatın gitsin.

0 comments:

Yorum Gönder

Siz de yorum yaparak, konuya katkıda bulunabilir ve düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz.