25 May 2019

ucuz tesettür giyim siteler

En iyi tesettür giyim siteleri ve özellikleri

tesettür giyim siteleri

Moda Selvim

- Eğer bir ürünü satın alırken bir sorun yaşarsanız, müşteri hizmetlerini arayarak kolayca sipariş işlemini tamamlayabilirsiniz. 
- Günün hangi saati olursa olsun hem sipariş ile ilgili hem de genel olarak site ya da mobil uygulama hakkında destek alabilirsiniz. Bunun için ModaSelvim Facebook ve Instagram sayfaları mevcut.
- Facebook ya da cep telefonu numaranız ile kolay bir şekilde üye olabilirsiniz.
- Kapıda nakit ödeme ve kapıda pos cihazı ile ödeme olmak üzere iki çeşit kapıda ödeme seçeneği mevcut. Bu nedenden dolayı özellikle de kapıda ödemeli tesettür giyim siteleri araştıranlar için ModaSelvim en iyi tesettür giyim siteleri arasında gelir.
- Kredi kartına 9 taksit yapmaktadır.
- Kargo firmaları; Aras Kargo, MNG Kargo ve PTT kargo
- Satın aldığınız kıyafet en geç 2 iş günü içerisinde kargo veriliyor. Size ulaşması ise uzaklığa, firmaya ve diğer kriterlere göre değişiyor ama genel olarak kargo firmalarının Türkiye geneline 2-3 iş günü içerisinde teslimat yaptıklarını söyleyebiliriz. Bu da şu anlama geliyor ki ModaSelvim üzerinden satın aldığınız bir kıyafetin size ulaşması ortalama 3-5 iş gününü bulacaktır.




Moda Merve

- Kategori çeşitliliği oldukça fazla olduğu için tesettür giyim ile ilgili aradığınız hemen her şeyi bulabilmeniz mümkün.
- Hem sipariş sürecinde hem de sipariş verdikten sonra dilediğiniz an iletişim kurabileceğiniz güçlü bir müşteri hizmetleri destek ekibi altyapısı var. Öyle ki günün her saatinde telefon, Whatsapp ya da mail üzerinden iletişime geçebiliyorsunuz.
- Ödeme seçenekleri; kredi kartı, banka kartı, kapıda ödeme (+4,90 kapıda ödeme hizmet bedeli) ve havale.
- Anlaşmalı kargolar Yurtiçi ve PTT.
- Kredi Kartına taksit var.
- Yurtdışına gönderim var.

Tozlu

Tozlu tesettür giyim modelleri oldukça uygun fiyatlar dahilinde alabilirsiniz. Ayrıca kozmetik ürünleri ve tesettür giyimi tercih edenlerin şıklığını tamamlayacak olan birçok aksesuar bulabilirsiniz.

- Anlaşmalı kargolar: SÜRAT , MNG ve PTT Kargo
- Ortalama teslim süresi 5 iş günü.
- Kapıda ödeme var.
- Yurtdışına gönderim var.
- Ücretsiz iade değişim.
- Güvenli alışveriş altyapısı.
- Müşteri hizmetleri telefon desteği mevcut.
- Geniş kategorilere sahip olup, sadece tesettür giyim kıyafetleri değil; kozmetik, takı, makyaj, ayakkabı ve çanta gibi ürünler de var. Ayrıca iç giyim ve kapalı olmayan bayanlar için de çok güzel seçenekler mevcut.
- AVON gibi başarılı kozmetik markalarının ürünleri mevcut. Bu kadar fazla ürün çeşitliliği olması güzel birşey. Mesela bir kıyafet beğendiğinizde, en iyi bir şekilde kombin yapabilirsiniz.
- Kapıda ödeme seçeneği mevcut. Kapıda ister kartı ile isterseniz nakit para ile ödeme yapabilirsiniz.
- Türkiye dışında yaşıyorsanız hızlı kargo ile ürünü alabiliyorsunuz
- Ücretsiz iade ve değişim
- WhatsApp sipariş hattı mevcut. WhatsApp üzerinden kolayca sipariş verebiliyorsunuz. Bu güzel bir özellik.
- Outlet mağazası da var. Outlet ürünleri o kadar ucuz ki 4,99 TL'den başlayan ürünler bile var.
- Tozlu outlet mağazasında dikkatimi çeken ve beğendiğim özellik ise ürünler kategorilerine göre ayrılmış. Mesela triko kazak ya da tesettür giyim kategorileri gibi farklı farklı kategoriler var. İlgilendiğiniz kategoriye tıklayıp, orada ürünleri keşfedebiliyorsunuz.
- Çok fazla kampanyalar düzenliyor. Bu sayede daha keyifli alışveriş yapabilirsiniz.
- Çok fazla abiye elbise, tesettür giyim seçenekleri var. Simli, şal kombinli, kuyruklu vs.
- WhatsApp üzerinden de sipariş verebiliyorsunuz
- Kapıda ödeme yapma seçeneği var (yurtdışı için de geçerli)
- Herşey, kredi kartı ile 12 taksit olabiliyor. 




Moda Nisa

- Kapıda nakit ödeme seçeneği mevcuttur. Bu nedenden dolayı da modanisa kapıda ödeme seçeneği olan tesettür giyim siteleri arasında oldukça popülerdir. Her tesettür giyim sitesi, kapıda ödeme hizmeti için ayrıca bir bedel almaktadır. Modanisanın aldığı bedel tutarı ise 5,90 TL’dir. Diyelim 50 TL değerinde bir kıyafet aldınız ve kapıda ödeme yapmak istiyorsunuz. Kargo görevlisi kapıya geldiği zaman sizden nakit olarak ya da banka/kredi kartınızdan 50 TL ürün ücreti ve ek olarak kapıda ödeme hizmet bedeli olan 5,90 TL’yi alacaktır. Toplamda 55,90 TL sizlerden almış olacaktır. Bu nedenden dolayı kapıda ödeme seçeneğini tercih ederken, bu kesintiyi de dikkate almalısınız.

- Modanisa kargo ücretleri satın alacağınız kıyafetin türüne göre değişkenlik göstermektedir. Bu nedenden dolayı net bir kargo ücreti söylemek doğru değildir. Her bir ürünün açıklama kısmında kargo ücretinin ne kadar olduğu yazmaktadır. Dolayısıyla modanisa kargo konusunda en net bilgiyi de satın almak istediğiniz ürünün açıklama kısmında bulabilirsiniz.

- Modanisa oldukça hızlı teslimat yapması ile adından söz ettirmektedir. Eğer sipariş verdiğiniz gün “iş günü” ise büyük ihtimalle o günün akşamında siparişiniz kargoya verilmiş olur. Ancak Modanisada genel prosedür ise siparişlerin ortalama 24 saat içerisinde kargoya verilmesi şeklindedir. Kargoya verilen ürünün size ne kadar sürece ulaşacağı konusunda ise kesin bir bilgi vermek çok zor. Çünkü teslimatın yapılacağı adres ve kargo firmasına bağlı koşullar nedeniyle bu süre değişkenlik gösterebilmektedir. Ancak genel olarak 3 iş günü olduğunu söyleyebiliriz.

- Kredi kartına taksit yapmaktadır.
- Güvenli ödeme altyapısına sahiptir.
- Anlaşmalı olduğu kargo firması Yurtiçidir.
- Yurtdışına teslimat yapıyor.
- Sürekli indirim kuponları oluyor
Mesela hafta sonu indirimleri, özel gün indirimleri vs. sürekli indirimler var.
- Çoğu zaman ücretsiz kargo kampanyası düzenliyor.
Almanya, Hollanda, İngiltere, Fransa... tüm Avrupa'ya kargo gönderimi yapıyor.
- Çok fazla başörtüsü çeşidi var. Düz renkli şal desenli şal bağlı bone bağsız bone düz renkli eşarp desenli eşarp omuz şalları gibi aradığınız tüm modeller var.
- Kapıda ödeme seçeneği mevcut.
Bazı alıcılar kredi kartı ya da banka kartı ile satın almak yerine kapıda ödemeli kargo ile satın almak isteyebiliyorlar.
Modanisa kapıda ödeme seçeneği mevcut. Kıyafeti satın aldıktan sonra kıyafet 2-3 günde adrese geliyor.
Adreste nakit ya da kart ile ödeme yaparak satın alma işlemini tamamlıyorsunuz.
- Outlet kısmında %70'e varan indirimler ile ürünleri satın alabiliyorsunuz.

Normalde bir ürünün satış fiyatının %20, %50 ve hatta %70 daha altında o ürünü satın alabiliyorsunuz.

Ama outlet olduğu için bazı sorunlara sahip olabiliyorlar ya da hiç sorunlar olmasa bile yıpranmış da olabiliyorlar ama bunlar hiç önemli değil.

Çünkü zaten birazcık terzilik konusunda ilgi ve yeteneğiniz varsa, defolu kıyafetlerin pek çoğunu kendiniz güzel bir şekilde tamir edebilirsiniz.

Sefa Merve


- Güvenilir ve güvenli tesettür giyim sitesi.
- Sipariş vermek için üye olabilirsiniz, uygulamayı indirebilirsiniz ya da daha kolay bir yöntem olarak 0850 221 30 40 numarasından hafta içi 24 saat ve Cumartesi 09:00-18:00 - Pazar 11:00 - 18:00 saatleri arasında personel ile iletişime geçerek de kolayca sipariş verebilirsiniz.
- Kapıda ödeme seçeneği mevcut olup, 4,90 TL kapıda ödeme hizmet bedeli almaktadır.
- Ortalama 3 iş gününde teslimat yapmaktadır.

Trendyol


Trendyol en güvenilir alışveriş sitelerinden birisidir. Oldukça fazla Trendyol kampanyaları bulunmaktadır. Bu kampanyalar sayesinde piyasa fiyatının çok daha altında, kaliteli kumaş ve son derece şık tesettür elbise modellerini satın alabilirsiniz.

- Çok fazla kategori mevcut. Giyim, aksesuar, elektronik, kozmetik ile ilgili herşey var.
- Banka kartı ya da kredi kartı ile alışveriş yapılabiliyor.
- Yurtdışına kargo şu an yok.
- Elit üye olursanız, 20 TL üzeri kargolar ücretsiz.

Trendyol kargo ve merak edilen her bir ayrıntı hakkında merak ettiğiniz sorular ve cevapları için buraya tıklayın. 




Armine

En iyi tesettür giyim sitelerinden birisi olan Armineden eşarp, tesettürlü abiye, şal, tunik, hırka, bluz, kazak, panço, ferace ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz.

- Sipariş teslim ortalama süresi 7 iş günü.
- Kapıda ödeme seçeneği var ve 5 TL alınıyor.
- UPS kargo ile anlaşmalıdır. 75 TL üzeri için kargo ücretsizdir.
- Güvenli ödeme altyapısı mevcut olup; banka ya da kredi kartı ile ödemelerinizi yapabilirsiniz.

0 comments:

Yorum Gönder

Siz de yorum yaparak, konuya katkıda bulunabilir ve düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz.