13 Tem 2020

Dolap Uygulaması | Soru - Cevap



Dolap uygulaması nedir?

Dolap uygulaması ikinci el kıyafet alışverişi yapılan bir mobil uygulamadır. Üye olmak ücretsizdir. 
Bu uygulamada özellikle de kadın kıyafetleri büyük bir talep görmektedir. Dilerseniz siz de ikinci el kıyafetlerinizi satabilir ya da uygun fiyatlı elbise modellerini satın alabilirsiniz. Daha fazla bilgi...

Dolap uygulaması nasıl kullanılır?

İlk defa bu uygulamayı kullanacak birisi için bazı şeyler karmaşık gelebilmektedir. Bu nedenle bu uygulamanın nasıl kullanıldığını öğrenmek isteyenler için detaylı, adım adım rehber hazırladım.

Bu hazırlamış olduğum rehberde en temel aşamadan, en ileri aşamaya kadar ilerlemenizi sağlıyorum. Üye olmak, kendi butiğinizi açmak, evinizde duran kıyafetlerin fotoğraflarını çekmek ve satışa sunmak. Tüm bu adımları nasıl atacağınızı adım adım anlattığım rehber için buraya tıklayın

Dolap uygulamasında kapıda ödeme var mı

Dolap uygulamasından ikinci el kıyafet satın alacakların en sık sorduğu sorulardan birisi kapıda ödeme seçeneği var mı sorusudur. Dolap uygulamasında kapıda ödeme seçeneği yoktur. Eğer bir kıyafet satın almak istiyorsanız ya kredi ya da banka kartı ile almalısınız. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

Dolap uygulaması ücretli mi?

Hayır. Dolap uygulamasını indirmek, kullanmak ücretli değildir ancak eğer ikinci el kıyafet satışı yapacaksanız bu durumda ekstra bir ücret ödemeniz gerekebilmektedir. Daha fazla bilgi için tıklayın.

Dolap uygulaması ile evden para kazanmak mümkün mü?

Evet. Bu uygulama sayesinde evden para kazanmak mümkün ve bunu başaran binlerce kadın var. Neden siz de bu başarılı kadın satıcılardan birisi olmayasınız? Bkz. Dolap uygulaması ile evden para kazanmak

Sizlere başarılı satış yapabilmenin önemli ipuçlarını daha önce paylaşmıştım. Ayrıca konu ile ilgili olarak Dolaptan ikinci el kıyafet satışı yaparak ayda 1000 TL kazanmak konusuna mutlaka bakınız.

Dolap uygulaması komisyon oranı yüzde kaç?

Bildiğiniz gibi farklı ikinci el kıyafet satış uygulamaları var ve dolap uygulaması da bu uygulamalardan birisi. Her uygulamanın farklı satış koşulları olsa da, uygulamalar genel olarak satıcılardan her bir ürünün satış fiyatı için belirli bir oranda komisyon kesmektedir. Dolap uygulaması komisyon oranı %10'dur. Daha fazla bilgi için Dolap uygulaması komisyon yazısına bakınız.

Dolap uygulamasından para alma, para çekme işlemi nasıl yapılır?

Yaptığınız satış ya da satışlar sonucunda elde ettiğiniz paraları çekebilmek için banka hesabınızın olması gerekiyor. Banka hesabınız varsa, dolap uygulaması para çekme işlemi hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın.


0 comments:

Yorum Gönder

Siz de yorum yaparak, konuya katkıda bulunabilir ve düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz.