20 Eyl 2021

İkinci el bebek kıyafetleri satış siteleri, uygulamaları

 2 el bebek kıyafetleri özellikle de az kullanılmış olanlar, tekrar tekrar kullanabilir. Bebekler büyüme döneminde sürekli geliştikleri için bir kıyafeti uzun süre kullanmazlar. Eğer kıyafet “kullanabilir” durumdaysa, aşağıdaki ikinci el bebek kıyafetleri satma siteleri üzerinden satabilirsiniz.


2 ikinci el bebek kıyafetleri

1. BebeCruz


Bebecruz uygulaması ya da sitesi, bu alanda en güvenilir ve en aktif sitelerin başında gelmektedir. Bildiğiniz gibi ModaCruz, ikinci el kıyafetler satmak için geliştirilmiş bir uygulama ama bebecruzun farkı ise bebek yaştaki çocuklara özel, ikinci el bebek ürünleri kapsıyor olmasıdır.

Kullanılabilir durumda olan, her türlü ikinci el bebek kıyafetleri satabilirsiniz. Erkek, kız bebek gibi kategoriler var. Bu kategorilerden en uygun olanını seçip ilanınızı açın. Ardından alıcılar kısa bir süre içerisinde satın alacaktır.

“ürünleri öne çıkarma” özelliği sayesinde çok hızlı bir şekilde satış yapabilmek mümkün olmaktadır çünkü bu özelliği kullandığınızda, o an uygulamayı kullanmakta olan tüm kullanıcıların karşısına sizin sattığınız kıyafetlerin ilanları çıkıyor ve böylece daha hızlı bir şekilde satış gerçekleştirilmiş oluyor.

Bebecruz uygulamasının bir diğer güzel yanı ise komisyon oranının 0 olmasıdır. Yani satış yaptığınızda, yaptığınız fiyattan ekstra bir kesinti yapılmadan, direkt sizin banka hesabınıza yansıyor. Fakat kargo ücretini siz karşılıyorsunuz ve kargo ücreti sattığınız kıyafete, tercih ettiğiniz firmaya göre değişmekle birlikte en ucuz 4, en yüksek 9 TL olmaktadır.

2. Tutumluanne


Tutumluanne sitesi, bu alanda en güvenilir sitelerden birisidir. İkinci el bebek kıyafetleri dahil olmak üzere özellikle de ikinci el bebek arabası satmak gibi bir amacınız varsa, bu siteyi mutlaka düşünmelisiniz çünkü binlerce kullanıcısı var ve özellikle bebek arabaları çok hızlı bir şekilde satılıyor.

Tabii ki giysiler için belirtmiş olduğum “kullanılabilirlik” kriterleri, diğer şeyler için de geçerlidir. Yani satacağınız ürün ne olursa olsun, ciddi bir sorunu olmamalıdır. Mesela geçmeyen leke ya da onarılması zor bir yırtık gibi şeyler ciddi sorunlar çıkartır.

Siz satarken fotoğraflarda bir şekilde bu eşyalarda kusur yokmuş gibi gösterseniz bile, satış yaptıktan sonra alıcı incelerken fark ederse, geri gönderme hakkına sahiptir ve böylece satış işlemi iptal olur.

Tutumluanne.com sitesinden ya da mobil uygulamasından kolayca üye olabilirsiniz. Facebook hesabınızdan giriş yaparak üye olabiliyorsunuz. Üye olmak ücretsizdir.

Üyelik işlemini tamamladıktan sonra yapmanız gereken şey ise ilan açmak ve satacağınız şeyin fotoğrafını çekip ilana yüklemektir. Sonrasında açıklama kısmına ise sattığınız şeyi en güzel, en açık bir dille açıklamalısınız.

Tüm bunları yapıp, satış işlemi gerçekleştiğinde 3 gün içinde ürünü gönderdikten sonra, alıcının onay vermesini beklemelisiniz. Onay geldiğinde ise paranız, belirttiğiniz IBAN numarasına yatacaktır.

3. Dolap uygulaması


İkinci el kıyafet satma uygulaması olarak kullanılan dolap uygulaması aynı zamanda bebek kıyafetleri de satılabilmektedir. 

Bunun için “bebek” kategorisini kullanmalısınız. Satacağınız kıyafet ile ilgili, bebek kategorisinde verilmiş olan ilanlara göz gezdirin. Ortalama olarak ne kadar fiyat belirlenmiş olduğuna bakın. Böylece siz de en ideal fiyatı belirleyebilirsiniz ve bu sayede de daha hızlı bir şekilde satış gerçekleştirebilirsiniz.

Dolap uygulamasının iletişim - destek altyapısı oldukça başarılı. Hem alıcılar hem de satıcılar ihtiyaç duyduklarında anında destek alabiliyorlar.

Kazancınız havuz hesabına aktarılır ve alıcı 3 gün içerisinde onay verdiğinde (ki onay vermezse sistem otomatik onaylar) kazancınız hesabınıza aktarılır. Hesabınızdaki parayı ise IBAN bilgisini girerek, banka hesabınıza çekebilirsiniz.

4. Sahibinden


Sahibinden sitesini hemen herkes biliyor. Ana akım satış sitelerinden birisi yani her türlü şey satılabiliyor araba bile. Kategorilerden birisi de bebek kıyafetleri. Dilerseniz buradan da satarsınız. En büyük avantajı ise konuma göre size yakın kişilere satış yapabilirsiniz.

5. Letgo


Letgo uygulaması sayesinde çevrenize satış yapabilirsiniz. Çünkü bu uygulama lokasyona dayalı çalışıyor. Siz bir kıyafet için ilan açtığınızda, o ilanı görüntüleyenler sizlere 

6. Facebook


Facebook üzerinden ikinci el bebek kıyafetleri satmak oldukça kolaydır. Bunun için yapmanız gereken şey bebekler ve çocuklar ile ilgili grupları bulmak. Ayrıca ikinci el giyim ya da herhangi ikinci el satış için açılmış olan gruplara da katılabilir, bu gruplarda 2. el bebek kıyafetleri satabilirsiniz.

0 comments:

Yorum Gönder

Siz de yorum yaparak, konuya katkıda bulunabilir ve düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz.