26 Mar 2020

İkinci el kıyafet alan yerler

İkinci el kıyafet alan yerleri Facebook üzerinden kolayca bulabilirsiniz ama elinizde çok fazla ikinci el kıyafetler varsa, ikinci el kıyafet satış uygulamaları üzerinden güvenli bir şekilde de satış yapabilirsiniz.

Üstelik Facebook, Instagram üzerinden satış yaparken alıcının güvenilir olmama riski var ama ikinci el kıyafet satış uygulamalarında ise güvenilir alışveriş sistemi var. Bu sayede hem alıcı hem de satıcı taraf güvenilir bir şekilde alım - satım yapabiliyor.

Ben bu yazıda sizlere hem Facebook’tan hem de ikinci el kıyafet satış uygulamalarından bahsedeceğim.

ikinci el kıyafet alan yerler

1. Facebook’tan ikinci el kıyafet alan yerler bulmak


Bu yazının başında da belirttiğim gibi, ikinci el kıyafet alan yerleri Facebook üzerinden kolay bir şekilde bulabilirsiniz. 

Hangi şehirde olursanız olun, o şehirdeki bilindik ve işlek mağazaların pek çoğunun facebook sayfası oluyor.

İstanbul - Facebook ikinci el kıyafet alan yerler - Facebook sayfaları için buraya tıklayın
Ankara - Facebook ikinci el kıyafet alan yerler - Facebook sayfaları için buraya tıklayın
İzmir - Facebook ikinci el kıyafet alan yerler - Facebook sayfaları için buraya tıklayın

Facebook’ta araştırma yaptığınızda bit pazarı tarzı gruplara da denk gelebilirsiniz. O tarz gruplarda da satmaya çalışabilirsiniz.

Ama ben size Facebook üzerinden ikinci el kıyafet alan yerler bulmanızı tavsiye etmiyorum çünkü hem uğraştırıyor hem de daha iyi bir fiyata satabilecekken, daha uygun bir fiyata satmak durumunda kalabilirsiniz.

Ayrıca bildiğiniz gibi Facebook herkesin sosyalleşmek için kullandığı bir uygulama yani satış yapmak amaçlı kurulmuş değil. Bu yüzden dolayı bazı altyapı eksiklikleri mevcut. Mesela güvenli alışveriş sistemi diye bir sistem yok.

Oysa, size aşağıda bahsedeceğim, ikinci el kıyafet satış uygulamalarında ise güvenli alışveriş sistemi diye bir sistem var. Bu sistem sayesinde hem alıcı hem de satıcı, herhangi bir mağduriyet yaşamadan alışveriş gerçekleştirebiliyor.

Facebook kullanarak ikinci el kıyafetleri satabilme olasılığınız düşük olacaktır çünkü Facebook kullanıcısının genel amacı vakit geçirmektir. Bu kullanıcı kitlesini müşteriye dönüştürmek zordur.

Oysa, bu yazının devamında bahsedeceğim ikinci el kıyafet satış uygulamalarını kullananlar ise kıyafet satın almaya meyilli kullanıcılardan oluşmaktadır. Özellikle de kadınlar için son derece etkili bir ortamdan bahsediyorum. 

Tamamen ücretsiz bir şekilde kendi sanal butiğinizi oluşturuyorsunuz ve kıyafetleri fotoğrafları, açıklamaları ile birlikte yüklüyorsunuz. Sonrasında o uygulamalayı kullanmakta olan binlerce kadın kullanıcı zaten otomatikman sizin potansiyel müşterileriniz oluyor.

Şimdi, bu yazının devamında, bu ikinci el kıyafet satış uygulamalarının neler olduğundan ve başlıca özelliklerinden bahsedeceğim.

2. İkinci el kıyafet satış uygulamaları (siteleri)


Google’da ya da Google Play Uygulama mağazasında araştırma yaptığınızda karşınıza onlarca uygulama ya da site çıkacaktır. Tüm bu uygulamalar, siteler arasında en iyileri; Dolap, Gardrops ve ModaCruz uygulamalarıdır.

Bu uygulamalara ek olarak, sadece kıyafet değil, genel olarak her türden ikinci el eşyaların satıldığı; Sahibinden, Letgo uygulamaları da bulunmaktadır ancak ben sizlere, sadece kıyafet satılan uygulamaları tavsiye ediyorum çünkü sizin için çok daha avantajlı olacaktır.

Şimdi, bu uygulamaları kısaca inceleyelim…

Gardrops

Gardrops uygulamasında satış yapabilme ihtimaliniz %100 çünkü bu uygulamanın hem çok fazla kullanıcısı var hem de kullanıcı kitlesinin neredeyse hepsi kadın.

Üstelik bu uygulamanın oldukça başarılı bir alışveriş altyapısına sahip olması da, ikinci el satış yapma sürecini kolaylaştıran bir unsurdur.

Gardrops uygulamasında birçok kategori var ve siz bu kategorilerden birisini tercih ederek, o kategori altında kıyafeti satabiliyorsunuz.

Özellikle de birden fazla kıyafet satma durumunuz söz konusu ise bu durumda her bir kıyafeti satılığa çıkarıp, her birisinden olumlu yorumlar alıp, uzun vadede sürekli satış yapma imkanınız da oluyor.

İster evden para kazanmak amacıyla bu uygulamayı kullanın, isterseniz de acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için elinizde kullanmadığınız eşyaları, kıyafetleri, elbiseleri, aksesuarları satmak istiyor olun, tüm bu amaçlarınıza yönelik en iyi karşılığı veren uygulamalardan birisidir.

Gardrops uygulamasını, diğer uygulamalardan ayıran en iyi özelliklerinden birkaç tanesi;

- Bu uygulamada satış yaptığınız zaman, satışını yaptığınız şeyin parası sizin banka hesabınıza herhangi bir komisyon kesintisi olmadan yatmaktadır. Bu önemli bir avantajdır çünkü bazı ikinci el kıyafet kıyafet satma uygulamaları satılan her bir şey için belli bir oranda komisyon almaktadırlar.

- Gardrops uygulamasının bir diğer önemli özelliği de kargo ücretinin olmamasıdır. Yani, birisi sizden bir kıyafet satın aldığı zaman, siz o kıyafeti o kişiye göndermek için ayrıca kargo ücreti ödemezsiniz.

Bu da güzel bir özelliktir. Çünkü kıyafet satmak istiyorsunuzdur ve az da olsa paraya ihtiyacınız vardır ama eğer kargo için de sizden para istenilseydi, bu durum bütçenizi zorlayabilirdi. Neyseki Gardrops uygulaması herhangi bir komisyon almadığı gibi, gönderilen kargolar için kargo ücreti de talep etmiyor.

- Bu uygulamanın güzel bir yanı da hem alıcı hem de satıcı açısından para ödenme sürecinin güvenli bir şekilde ilerliyor olmasıdır.

Çok basit bir mantık var; alıcı önce ödeme yapar ve sonrasında ödediği ücret tutarı uygulamanın havuz hesabına yansır. Siz kıyafeti kargolayıp, alıcıya gönderdikten sonra alıcı 2-3 gün içerisinde kargoyu teslim alır ve kıyafeti inceler. Sonrasında onay verirse, uygulamanın havuz hesabına aktarılmış olan para miktarı, doğrudan sizin hesabınıza aktarılır. Bu sayede de banka hesabınıza dilediğiniz zaman çekebilirsiniz. Hem de hiç kesinti olmadan!

- Bazen satış yapma aşamasında bir sorun yaşayabilirsiniz ya da uygulamayı kullanırken de karşılaştığınız bazı problemler olabilir. Eğer Gardrops uygulamasını kullanıyorsanız bu gibi problemler sizin canınızı sıkamaz çünkü oldukça başarılı ve aktif bir müşteri hizmetleri altyapısına sahip. Eğer bir sorun yaşarsanız telefondan ya da mail adresinden destek alabiliyorsunuz.

- Eğer satmak istediğiniz kıyafet modeli gelinlik, nişanlık ya da özel bir abiye modeli ise diğer birçok uygulamaya kıyasla Gardrops uygulamasında bu türden kıyafetleri satma ihtimaliniz emin olun ki çok daha yüksektir.

Ancak özellikle de gelinlik, nişanlık, abiye türü kıyafetlerin satışlarında satış yapma ihtimalini yükseltmek ve satılma sürecini hızlandırmak için bazı kriterleri de dikkate almak gerekir. Bu kriterlerin başında o kıyafetlerin temiz olması ve fotoğraflarının net bir şekilde, farklı açılardan çekilmiş olmasıdır.

- Evinde fazladan kullanmadığı ikinci el kıyafetleri, elbiseleri olan kadınların bir diğer ortak özelliği de genellikle evinde kullanmadıkları fazladan ayakkabıları da olmasıdır. Eğer siz de bunu fark ediyorsanız, bu uygulamada hem kıyafet satabileceğiniz gibi hem de ayakkabıları da satışa sunabilirsiniz.

Eğer sattığınız ayakkabı ile kıyafet bir şekilde uyum içerisindeyse, bu durumda hem o kıyafeti hem de o ayakkabıyı aynı anda satma ihtimaliniz çok daha yüksek olacaktır. Bunun için o ürünlerin açıklama kısımlarında öneri sunmanız yeterlidir.

- Sattığınız kıyafet ile uyumlu bir aksesuar olarak çanta satışını da gerçekleştirebilirsiniz. Bu uygulamada çanta kategorisi de var ve bu kategori altında birçok farklı tarz kıyafet ile kombinlemeye uygun çanta modelleri satışa sunulmaktadır.

- Sadece kıyafet değil, birçok farklı kategoride satış yapabilirsiniz. Bunlardan birisi de kozmetik ürünleri kategorisidir. Bu kategoride kadınların oldukça fazla ihtiyaç duydukları çeşitli bakım ürünlerini satabilirsiniz.

Dolap uygulaması

İkinci el kıyafet satma uygulamaları arasında en başarılı uygulamalar için bir liste yapılsa, dolap uygulaması pek çok açıdan ilk üçte yer alırdı bundan eminim.

Peki bu uygulamayı, diğer uygulamalara kıyasla özel kılan nedir?

Dolap uygulaması üzerinden ikinci el kıyafet satışı yapmanın avantajları;

- Tamamen ücretsiz bir şekilde kendinize butik açıyorsunuz. “Butik açmak” dediğime bakmayın. Aslında zor bir şey değil. Tıpkı Facebook’a üye olur gibi, üye oluyorsunuz. Zaten dolap uygulamasını indirdikten sonra, ana ekranda “Facebook ile giriş yap” butonunu göreceksiniz. Bu butona tıklayıp, giriş yapınca zaten ehsabınızı oluşturmuş oluyorsunuz.

- Kullanımı oldukça kolay bir arayüze sahip olduğu için hem satıcılar kıyafet satarken daha rahat işlem yapabiliyor hem de alıcılar, satın almak istedikleri kıyafetleri ararken ve incelerken rahat işlem yapıyor.

Bu uygulamanın kullanım kolaylığı sağlayan bir arayüze sahip olması, bir süre sonra sizi bağımlı hale getirebiliyor ancak bu kötü bir bağımlılık değil aksine evden para kazanmak isteyen ve keyifli bir şekilde kitle edinmek isteyen tüm kadınlar için keyifli bir bağımlılık diyebiliriz.

- Tıpkı modacruz, gardrops gibi uygulamalar gibi dolap uygulaması da ücretsizdir fakat kıyafet sattığınızda, sattığınız kıyafet başına %10 oranında komisyon kesintisi yapılmaktadır. Mesela 100 TL’lik bir kıyafet sattığınız zaman, bu para miktarının %10 oranı kadarı olan 10 TL’yi komisyon olarak sizden kesilmektedir.

Bu durum bir dezavantaj gibi görünebilir ancak bu komisyon değerine dolap uygulamasının daha kaliteli bir hizmet verebilmek adına sunduğu ekstra özelliklerin de dahil olduğunu göz önünde bulundurmak gerekir.

Eğer bu uygulamayı kullamayı düşünürseniz ve %10 komisyon oranının sizin kar payınızı önemli ölçüde düşürdüğüne inanıyorsanız, bu durumda normalde sattığınız fiyatın %10 daha fazlası bir fiyattan satış yapmanız mantıklı bir çözüm olacaktır. Bu sayede komisyon oranı olarak kesinti yapıldığında, siz zarara uğramamış olursunuz.

- Dolap uygulamasında siz bir satıcı olarak kargo ücretini kendiniz ödemeyi tercih edebileceğiniz gibi, kargoyu alan kişinin ödemesini de şart koşabilirsiniz. Diğer uygulamalarda satıcıya böyle bir seçenek sunulmamaktadır ancak dolap uygulamasında böyle bir seçenek vardır.

Bence kargo ücretini kendiniz karşılamanız çok daha doğru olacaktır. Çünkü bu şekilde yaptığınız zaman, “kargo ücretsiz” ibaresi yer alacaktır. Bu ibarenin yer aldığı ürünlerin, ücretli kargo ibaresinin yer aldığı ürünlere kıyasla satılma oranı en az %50 daha fazladır.

- Dolap uygulamasında 2. el elbise satma ihtimaliniz oldukça yüksektir. Bunun sebeplerinden birisi de oldukça fazla kullanıcı sayısı olmasından kaynaklıdır.

Daha fazla kullanıcının olması, satışa çıkardığınız kıyafetlerin daha kısa sürede satılacak olması anlamına gelir.

Tabii; söz konusu kıyafetlerin daha kısa sürede satılabilmesi için; doğru fiyat, kıyafetin giyilebilirlik durumu, hijyen gibi kriterler de son derece önemlidir.

- Dolap uygulamasında sadece kıyafetler değil aynı zamanda bu kıyafetleri tamamlayıcı nitelikte olan birçok türden aksesuarı, kolyeyi, çantayı, bilekliği ve ayakkabıları da satabilirsiniz.

- Bu uygulamada ayrıca yeni açılan ev ve çocuk kategorileri de var. Yani ev eşyalarını ya da büyüyen çocuğunuz için artık gerekli olmayan birçok türden eşyaları da satabilirsiniz.

ModaCruz

ModaCruz ikinci el kıyafet satışı uygulaması da tıpkı diğer ikinci el kıyafet satılan uygulamalar ile benzer kullanım şekline ve özelliklere sahiptir.

Ancak her uygulamanın kendine has özellikleri olduğu gibi, ModaCruz uygulamasının da kendisine has bazı özelliklerinin ve bu özelliklerine bağlı olarak da avantajlarının olduğunu söylemek isterim.

Başlıca özellikler;

- Hesap açmak, yani üye olmak ücretsizdir.

- Üye olduktan sonra kıyafet eklersiniz ve satarsınız. Sattığınızda sizden komisyon kesilmez.

- Eğer satmış olduğunuz kıyafet ile ilgili alıcı ya da satıcıya bağlı olarak bir sorun çıkmazsa, kargo ücreti ödenmez.

- ModaCruz uygulamasının ana ekranında butiğinizi öne çıkarabilir ve bu sayede çok daha fazla kişiye ulaşarak, çok daha kısa sürede satmak istediğiniz kıyafetleri ya da diğer şeyleri satabilirsiniz.

- Mesajlaşma özelliği sayesinde hem teknik destek ekibi ile hem de alıcılar ile çeşitli konular ile ilgili görüşmeler yapabilir, bu sayede butiğinizi daha etkin bir şekilde yönetebilirsiniz.

- Satış yardımcısı özelliği sayesinde satmak istediğiniz kıyafeti nasıl satacağınızı adım adım öğreniyorsunuz. Bu da büyük bir pratiklik sağlıyor.

- Modacruz uygulamasının bir diğer önemli avantajı da satış yapmak için ürünün fotoğrafını çekerken, daha net bir fotoğraf çekimi için sizlere önemli temel ipuçlarını veriyor olmasıdır. Bazı kişiler, bu ipuçlarını dikkate almadığı için net bir fotoğraf çekimi yapamıyorlar ve yapamadıkları için satış yapabilme oranları da düşmüş oluyor. Ancak sizler, kıyafet fotoğrafı çekme aşamasında ModaCruz uygulamasının sizlere belirtmiş olduğu temel ipuçlarını dikkate alarak, ürün fotoğraf çekim işlemini en iyi bir şekilde gerçekleştirdiğinizde, satmak istediğiniz o ürünlerin satılma oranını da önemli ölçüde arttırmış olacaksınız.

- Modacruz oldukça ayrıntılı filtreleme özelliklerine sahip olması ile de ön plana çıkmaktadır. Bu sayede kullanıcılar doğrudan aradıkları kıyafetleri ya da şeyleri bulabiliyorlar. Bu durumun avantajını özellikle de satıcılar açısından düşündüğümüzde, hedef kitlenin doğrudan size yönlendirilmiş olması olarak düşünebiliriz. Üstelik güvenilir ödeme altyapısı olduğundan dolayı, sizden bir kıyafeti satın almayı düşünen müşteri daha bilinçli davranır ve güveni daha yüksek olur. Halbuki Instagram, Facebook, Letgo gibi farklı uygulamalar üzerinden satış yapıyor olsaydınız, güven kazanmanız çok daha zor olacağı gibi, satış yapabilme ihtimaliniz de oldukça düşük olacaktı. Üstelik satış yapma sürecinde de yine birçok problem ile karşı karşıya kalma olasılığınız söz konusu olurdu. Neyse ki ModaCruz uygulamasında bu tarz problemler ile karşı karşıya kalmadan, kolayca satış yapabilmek mümkün.

Instagram ile ikinci el kıyafet satışı yapılabilir mi?

Instagram uygulaması da tıpkı Facebook uygulaması gibi temel olarak insanların görseller paylaşarak sosyalleşmesini sağlamaktadır ancak bu uygulama üzerinden kıyafet satışı yapabilmek de mümkündür.

Hatta birçok insan instagram butiği açıyor ve açtığı bu butik üzerinden stoklu bir şekilde kıyafet satışları yaparak internetten para kazanıyor.

Ancak ikinci el elbise satacaklar için Instagram uygulamasının bir önemi yok. Çünkü 2. el kıyafet satmak isteyen birisi eğer bunu Instagram üzerinden yapmayı amaçlıyorsa öncelikli olarak profilinin herkese açık olması ve paylaşayacağı kıyafet fotoğraflarının açıklama kısmında doğru etiketleri kullanması gerekir.

Tüm bu gereklilikler sağlansa bile yine de kıyafetin satılabilme olasılığı düşük olacaktır çünkü kıyafet satın almayı düşünen bir müşteri, satın alacağı yerin güvenilir olmasına büyük önem verir. Siz bireysel bir satıcı olarak satış yapmaya kalktığınızda, güven vermeyeceğiniz için satış yapabilme olasılığınız da oldukça düşük olacaktır.

Eğer Instagramdan kıyafet satmak gibi bir amacınız varsa, bu amacınızı gerçekleştirebilmenizin en iyi yöntemi önce şahıs şirketi açmak ve sonrasında mal stoğu yapmaktır. Bu aşamaları geçtikten sonra artık instagramdan para kazanmak için butik açma işlemini gerçekleştirebilir ve depoladığınız malları satmaya başlayabilirsiniz.

Tabii ki sıfırdan mal satın alabilmek için önce şirket açmalısınız. Tüm bu süreç zaman ve sermaye gerektirmektedir. Üstelik riskli bir girişimdir. Çünkü 10 bin TL gibi bir bütçe ile şahıs şirketi açıp, mal stoklayıp, Instagramda butik açıp, kıyafet satma işlemine girişseniz bile her ay kar elde edeceğinizin bir garantisi yoktur. Oysa ikinci el kıyafet satışında ise herhangi bir sermaye gerekli olmadığı gibi, zarar etme olasılığınız da yoktur ve bunu yapabilmek için Instagramı kullanmak yerine diğer uygulamaları kullanmak çok daha doğru olacaktır.

3. İkinci el eşya satış uygulamaları


İkinci başlık altında, sadece “ikinci el kıyafetler” için geliştirilmiş olan alım - satım uygulamalarından bahsetmiştim. Bu üçüncü başlık altında ise, sadece kıyafetler için değil, her türlü eşyanın alım - satımı için kullanılan uygulamalardan en popüler iki tanesinden (Sahibinden, Letgo) kısaca bahsedeceğim.

Sahibinden

Sahibinden uygulaması ya da sitesi, ikinci el sektöründe en eski kuruluşlardan birisidir. Sizlere bu yazıda bahsettiğim diğer uygulamalar gibi bu uygulama da son derece güvenlidir.

Sahibinden uygulaması güvenilir ancak bu uygulama üzerinden kıyafetler satabilme şansınız düşüktür. Bunun nedeni ise Sahibinden uygulamasının kullanıcı kitlesinin aynı zamanda erkeklerden de oluşuyor olmasıdır.

Halbuki kadın kıyafetleri satabilmeniz için ulaşacağınız kitlenin kadınlar olması ve bu kadınların kıyafet satın alma aşamasında olması son derece önemlidir. Sahibinden uygulaması ne yazık ki bu kriterleri yeterince karşılamamaktadır.

Ancak siz yine de bu uygulama üzerinden satış yapmayı düşünebilirsiniz. Çünkü özellikle de uzun vadede satış yapmak gibi bir amacı olmayan birisi için idealdir. Eğer elinizde sadece tek bir sefer satmak istediğiniz türden kıyafet ya da ayakkabı varsa, sahibinden uygulaması bunu yapmak için doğru bir seçim olabilmektedir.

Letgo

Letgo uygulaması da ikinci el kıyafet alan uygulamalar arasındadır. Tabii ki uygulamanın kendisi yani yapımcısı bu kıyafetleri almıyor. Siz tıpkı diğer uygulamalar gibi, bu uygulama üzerinden fotoğraf çekip, kıyafeti satışa sunuyorsunuz ve çevrenizdeki kişiler sizinle iletişime geçerek kıyafeti satın almak için sizinle sözleşiyorlar.

Letgo uygulamasının, diğer uygulamalara kıyasla avantajları olduğu gibi, dezavantajları da söz konusudur.

Dezavantajlarından birisi kötü niyetli kişilerin olabilmesidir. Kötü niyetli kişiler, özellikle de satıcının kadın olduğuna bakarlar ve bir şekilde etkileşim kurma amacıyla yaklaşırlar. Halbuki amacı kıyafet satışı yapmak olan bir kadın, bu denli kişiler yüzünden birçok açıdan sorun yaşayabilir.

Üstelik letgo uygulamasında satış genellikle elden yapıldığı için, kötü niyetli kişiler ile ilgili sorun yaşama ihtimaliniz daha yüksek olmaktadır.

Bir diğer seçenek olarak kargo ile de gönderim tercih edebilirsiniz fakat yazının başında da belirttiğim gibi letgo uygulaması sizlere çevrenizdeki alıcıları bulduğu için ayrıca kargoya ücret vermek doğru olmayacaktır.

Bir diğer alternatif çözüm olarak, güvendiğiniz birisi ile birlikte elden teslimat yapmaya gidebilirsiniz. Ancak pek çok açıdan risk söz konusu olduğunu göz önünde bulundurmak gerekir.

4. İkinci el kıyafet alan mağazalara gitmek


Google Haritaları uygulamasını kullanarak, etrafınızda İkinci el kıyafet satın alan mağazalar nerede, kolayca bakarak bulabilirsiniz.

Eğer bu tarz mağazalara gidip bizzat görüşmeyi düşünüyorsanız, bence gitmeden önce iletişime geçmenizi öneririm. Çünkü eğer satacağınız kıyafetlerin sahip olduğu standartlardan ötürü kabul görmeyebilir. Bu durumda onca yolu boşu boşuna gitmiş olursunuz.

Bu tarz mağazalarda, butiklerde kıyafetlerinizi satabilirsiniz ancak çok uğraştırıcı olur ve iyi para da kazanamazsınız.

Bunun birkaç nedeni var;

- Mağazalar genellikle kusursuz kıyafetler isterler ve en ufak bir kusur durumunda ciddi fiyat düşürürler.

- Mağazaları memnun edecek türden bir kıyafet sunmanız yeterli olmayabilir. Çünkü en az birkaç parça eşya sunmalısınız. Tek bir parça kıyafet için bir mağaza ile iletişime geçmeniz gereksiz olacağı gibi, mağazanın sizi pek de ciddiye almaması gibi bir durum ile de karşı karşıya kalabilirsiniz.

- Mağazalara satış yapmak ile uygulamalar üzerinden satış yapmayı kıyasladığımız zaman, ikinci el kıyafet satışı yapabileceğiniz uygulamalar üzerinden satış yapmanın pek çok açıdan avantaj sağladığını açık ve net bir şekilde görebiliriz.

Buna göre; daha fazla kazanç elde etmek, uzun vadede evden para kazanmak, ücretsiz bir şekilde butik açmak, kendi müşteri kitlenizi oluşturmak ve kendi tarzınızla satış yapıp, bu şekilde keyif alarak bir iş yapmak için kesinlikle uygulamalar daha ideal bir seçimdir.

Sonuç olarak karar sizin ancak ben sizlere kesinlikle sadece kıyafet satmak için geliştirilmiş olan uygulamaları kullanmanızı öneriyorum. 

0 comments:

Yorum Gönder

Siz de yorum yaparak, konuya katkıda bulunabilir ve düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz.