31 Ara 2020

Dolap uygulaması kimin

Dolap uygulaması kimin öncelikle bu uygulamanın tek bir kişiye ait olmadığını, üç ortağın olduğunu söylemeliyim.

Buna göre; Cenk Çivici, Yiğit Darçın ve Hande İzmirlioğlu dolap uygulamasının ortakları ve sahipleridir.

Dolap uygulamasının kuruluş tarihi 2016 yılıdır.

dolap uygulaması kimin

Dolap uygulamasının amacı ikinci el kıyafetler başta olmak üzere modayı ilgilendiren her türlü ürünün karşılıklı olarak alım satım işlemlerinin gerçekleştirilmesidir.

Dolap uygulaması her ne kadar 2016 yılında kurulmuş olsa da, popüler olması biraz zaman aldı. Çünkü bu yeni bir alışveriş modeliydi. Yani sadece kıyafetlere özel geliştirilmiş dolap uygulaması, ülkemizde alanında öncü uygulamalardan birisidir.

Özellikle de kadınların moda ürünlerini satabileceği bu uygulamanın kullanıcı sayısı ise 30 bini geçmiş durumda.

Çalışan, çalışmayan fark etmeksizin 18 yaş ve üzeri tüm kadınlar bu uygulamada kendisine göre bir kıyafet bulabiliyor ve aynı zamanda kendi gardroplarını da bu uygulamaya açarak keyifli bir zaman geçirebiliyor.

Bu uygulamayı sadece ikinci el kıyafet satma uygulaması olarak tanımlamak doğru olmayacaktır zira uygulama içerisinde birçok ekstra işlevsellik söz konusudur.

Uygulama içerisinde en iyi işlevselliklerin başında puanlandırma gelmektedir. Başarılı dolap sahipleri daha yüksek puanlar alırlar ve böylece daha fazla takipçiye ulaşırlar.

Daha fazla takipçiye ulaşan dolap sahipleri için ileride profesyonel bir şekilde sanal butik açıp, işletmesi olası bir durumdur. Çünkü sabit bir kitle edinildiğinde, uzun vadede bu işin profesyonelce yapılması ve gelir elde edilmesi zor değildir.

Nitekim dolap hesabı ünlü olduktan sonra instagram butiğine geçiş yapan ve şahıs şirketi kurarak, vergi vererek tamamen yasal bir zeminde kıyafet satmaya devam eden birçok girişimci kadın örneği de mevcuttur.

Sonuç olarak dolap uygulaması özellikle de kıyafetler ile ilgilenen, bu bağlamda yeni modeller keşfetmek veya kendi kıyafetlerini satmak isteyen kadınlar için son derece kullanışlı ve keyifli bir uygulamadır.

0 comments:

Yorum Gönder

Siz de yorum yaparak, konuya katkıda bulunabilir ve düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz.