2 Oca 2021

dolap uygulaması nasıl takipçi kazanılır

Dolap uygulaması nasıl takipçi nasıl kazanılır bunun birkaç yöntemi var. 

dolap uygulaması nasıl takipçi kazanılır

1. Tek bir ürün çeşidine odaklanmak


Tek bir kıyafet çeşidine odaklanırsanız ve butiğinizi bu kıyafet çeşitleri ile doldurursanız, takipçi sayınız daha hızlı bir şekilde artmaya başlayacaktır.

Bunun nedeni ise belli bir tür kıyafetlerle ilgilenenlerin, sizin butiğinizi takip etmeye başlayacak olmasından kaynaklıdır.

Eğer her türden kıyafeti satan bir yer olursanız, takipçi kazanmanız imkansız değildir ancak belirli bir tür kıyafet satmak ile kıyaslandığında daha az şansınız vardır.

2. Markaya önem verin


Kadınlar için markalar önemlidir. Pazardan alınmış, marka değeri düşük kıyafetler yerine, orjinal olmasa bile marka ürünler satmaya gayret gösterin.

İkinci el kıyafet satışı konusunda markalar her zaman iyi şans getirmiştir. Ünlü mağazalardan alınmış olan kıyafetlerin markalarından ve kalitesinden bahsetmelisiniz.

3. Kaliteye önem verin


Bir kıyafetin ne kadar kaliteli olduğu önemlidir. Kimse, 1-2 gün giyip atmalık bir kıyafet satın almak istemez. Kalite ise genellikle kumaş ve marka ile alakalıdır.

Sattığınız kıyafetlerin ne kadar dayanıklı olduğunu vurgulamak için kıyafet satışı esnasında ürün açıklama kısımları çok işinize yarayacaktır.

Ürün açıklama kısımlarında, ilanını açmakta olduğunuz kıyafetin kumaş kalitesinden bahsetmelisiniz. Böylece satın alacak kişi, o kaliteyi göz önünde bulunduracak ve bu aynı zamanda uzun vadede birçok takipçi de kazanmanızı sağlayacaktır.

4. Uygun fiyat vurgusu yapın


Sadece tek bir kıyafet için değil, genel olarak satışa sunduğunuz tüm kıyafet modelleri için, gerçek değeri ile arasında en az %10 oranında fiyat farkı olduğunu vurgulayın.

Neredeyse hiç kullanılmamış gibi görünen ama fiyatı piyasa fiyatına kıyasla çok daha uygun olan kıyafetlerin satılma şansı hem daha yüksek olacaktır hem de bu kıyafetler için sizi takip edeceklerin sayısı daha da artacaktır.

5. Eşsiz tasarımlara yer verin


Kıyafetlerin tasarımları çok önemlidir. Tasarım dediğimiz şey ise; renk, desen ve kesim detayları ile alakalıdır.

Hemen her yerde bulunmayan kıyafet türlerini sürekli ve düzenli olarak satışa sunduğunuzda, başarı kaçınılmaz olacaktır.

Örneğin sadece Almanyadan satın alınabilecek belirli tarz ve tasarımlardaki kıyafet modellerini satışa sunduğunuzda, kesinlikle dikkat çekeceksiniz ve dolap uygulaması takipçi sayınız hızla artacaktır.

6. Zaman verin


Hemen herşey olmuyor maalesef. Gidin bakın dolap uygulamasında çok fazla takipçisi olan kişiler, bu takipçileri tek bir günde kazanmadılar.

Bu sebepten dolayı size tavsiyem, kendinize biraz zaman tanımanızdır. Mesela bu hafta dolabınızı 10 kişi takip etmeye başladıysa, size bu yazıda bahsetmiş olduğum taktikleri de uygulayarak, gelecek hafta 15 kişiyi hedeflemelisiniz.

Zamanla takipçi sayısı hedefiniz yükselecek ama siz zaten butiğinizi kendi başına bırakmadığınız sürece takipçi sayınız her daim artacaktır. Bundan emin olabilirsiniz.

7. Karşılıklı takipleşmek


Bazı kullanıcılar, kendi aralarında karşılıklı takipleşme yapabiliyorlar. Belki siz de bu yöntem ile takipçi toplamayı tercih edebilirsiniz ancak ben bu yöntemi önermiyorum.

Bu yöntem ile elde edeceğiniz takipçilerin size çok faydası olmayacağına inanıyorum. Tek faydası, dolap uygulaması içerisinde genel olarak daha hızlı yükselmeniz olabilir.

Ancak size fayda sağlayacak yani gerçekten de butiğinizdeki kıyafetleriniz ile ilgilenen takipçiler bulabilirseniz, onlar size çok daha fazla fayda sağlayacaktır

Sonuç olarak dolap uygulaması nasıl takipçi kazanılır sorusunu soran dolap sahipleri aslında birden fazla ayrıntıyı dikkate almalıdır ve kendilerini sürekli geliştirmelidirler. 

0 comments:

Yorum Gönder

Siz de yorum yaparak, konuya katkıda bulunabilir ve düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz.