2 Oca 2021

dolapta öneri nasıl yapılır

Dolap uygulaması öneri nasıl yapılır, öneri sayesinde binlerce yeni takipçi kazanmanız mümkün. Öneri işlemi pek bilinmeyen bir dolap takipçi arttırma yöntemidir. 

Öneri yapmak için, önermek istediğiniz dolabın sol üst köşesindeki üç noktaya tıklayın ardından “takipçilerine öner” bağlantısına tıklayın. Böylelikle o dolabı, kendi takipçilerinize önermiş olacaksınız ve takipçilerinize bildirim gidecektir.

dolap uygulaması öneri nasıl yapılır, takipçi arttırma

Öneri nedir, neden yapılır, size faydası ne olacak kısaca bahsetmek istiyorum.

Dolap uygulaması öneri nedir?

Öneri, sizin dolabınızı takip eden kullanıcılara, başka bir dolabı tavsiye etmeniz işlemidir. 

Yani diyelim ki dolap hesabınızı takip eden 100 kişi var ve siz bu 100 kişiye, başka bir dolap hesabını “bakın şöyle bir dolap hesabı var” gibisinden önermiş oluyorsunuz.

Peki, kendi takipçilerinize neden başka bir dolap uygulamasını öneresiniz ki?

Elbette ki böyle sormanız normal. Çünkü dolap kullanıcıları genellikle kendi takipçi sayılarının artmasını ve böylece daha fazla satış yaparak, daha fazla gelir elde etmeyi amaçlarlar.

Ancak sırf beğenmiş olduğunuz için başka bir dolabı takipçilerinize önerebilirsiniz fakat bunun dışında “karşılıklı takipçi anlaşması” yaparak da, öneri yapabilirsiniz. Bu anlaşma sayesinde kendi takipçi sayınızı arttırabilirsiniz.

Şöyle düşünebiliriz; siz, dolap hesabınızı takip eden kullanıcılara başka bir dolabı önerdiğinizde, önermiş olduğunuz dolabın sahibi de sizin dolabınızı kendi takipçilerine önerecektir.

Bu karşılıklı anlaşma sayesinde her iki taraf da takipçi sayısını arttırmak için önemli bir işlem yapmış olacaktır.

Karşılıklı öneri anlaşması yapacağınız dolapta şuna dikkat etmelisiniz; kendi takipçi sayınız ile aynı oranda takipçiye sahip bir dolap ile anlaşmalısınız.

Mesela sizin 100 takipçiniz varsa, 1000 takipçisi olan bir dolap ile anlaşma yapmanız zordur çünkü takipçi sayısı sizin 10 katınız daha fazla ama 150 takipçisi olan bir dolap ile öneri anlaşması yapabilirsiniz.

Takipçi kazanmak için dolap uygulaması öneri nasıl yapılır, adım adım anlatayım.

1. Bir tane dolap hesabı bulun


Öncelikle hangi dolap hesabını önermek istediğinizi bulmanız lazım. Bulacağınız dolap hesabının, sizin dolap hesabınızın denginde olması gerekir.

Denginde olması ile kast ettiğim şey aslında takipçi sayısıdır. Takipçi sayınız 200 ise, anlaşma yapacağınız dolabın da takipçi sayısı 200 civarında olmalıdır.

2. Dolap sahibine mesaj gönderin


Dolap bulduktan sonra yapmanız gereken şey, o dolabın sahibine mesaj göndermenizdir. Mesajınızı bir teklif gibi hazırlamalısınız.

Örneğin; “merhaba takipçi sayım 300 ve sizin de 300 civarında olduğunu görmekteyim, öyleyse karşılıklı öneri yapalım mı?” siz bu mesajı atın ve cevap gelmesini bekleyin.

Eğer size gelen cevapta, dolap sahibi “öneri” işleminin ne olduğunu bilmediğini söylüyorsa, öneri nedir anlaması için kendisine bu yazıyı gönderebilirsiniz.

Öneri için anlaşma sağladığınızda ise artık öneri işlemi karşılıklı olarak yapılabilir.

3. Dolap uygulaması öneri nasıl yapılır


Öneri yapmak için, öneri yapmak için anlaşmış olduğunuz dolabın sağ üst köşesindeki alt alta üç noktayı tıklayın ve ardından “takipçilerine öner” yazısına tıklayın.

Burada karşınıza çıkan “takipçilerine öner” yazısı, “o dolabı kendi takipçilerinize önerin” anlamındadır. Yani karşınızdaki dolabın takipçileri ile alakalı bir yazı değildir.

Aynı işlemin, anlaşmış olduğunuz dolap sahibinin de yaptığından emin olun. Böylece takipçi sayısının en az %10’unu kazanmış olursunuz.

Önerme işlemi günlük sadece 1 defa yapılmaktadır. Her gün düzenli yaparak, dolap takipçi sayısı arttırmayı başarırsınız ve bu sizin satışlarınıza da yansıyarak, geliriniz önemli ölçüde artar.

0 comments:

Yorum Gönder

Siz de yorum yaparak, konuya katkıda bulunabilir ve düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz.