2 Oca 2021

Dolap yorum silme

Dolap uygulaması yorum silme seçeneği yok maalesef. 

Yazmış olduğunuz bir yorumu silmek ya da başkasının yazmış olduğu bir yorumun silinmesini istiyor olabilirsiniz. 

Bu gibi durumlarda dolap uygulaması yöneticileri ile iletişime geçmeniz gerekir ancak iletişime geçseniz bile, yazılmış olan yorumların silineceği garanti değildir.

Çünkü dolap uygulaması kurallarına göre sadece kötü söz içeren yorumlar silinmektedir. Aslında mantıken düşündüğümüz zaman, bunun mantıklı olduğunu söyleyebiliriz.

Şöyle ki; madem kötü bir söz yazmadıysak ya da başkası bize bir kötü söz yazmadıysa, o yorumu neden silmek isteyelim ki?

Çok abartılı uçuk, kaçık yorumlar yazmadığınız sürece, yazmış olduğunuz yorumlardan rahatsızlık duymanızın çok da yerinde olmadığı kanaatindeyim.

Öte yandan kesinlikle dolap uygulaması yorum silme seçeneğinin olması gerektiğini düşünmekteyim. Zaten diğer ikinci el kıyafet satışı uygulamaları ile kıyaslama yaptığımızda, yorum silme ve ürün silme seçeneklerinin olmaması, dolap uygulamasının en önemli dezavantajları arasındadır.

Ürünü kaldır ya da silme seçeneği olmadığı gibi yorumu kaldır ya da yorumu sil gibi seçenekler de yok. Bunun yerine ürünü satıştan kaldır seçeneği var ve yorum silme işlemi sadece kötü söz içerdiğinde gerçekleştiriliyor.

Sonuç olarak, dolap destek ekibi ile iletişime geçerek, yine de yapmış olduğunuz bir yorumun ya da başkasının bir yorumunun silinmesini talep edebilirsiniz fakat o yorumun silinme olasılığı oldukça düşüktür.

Bu sebepten dolayı, dolap uygulamasında yorum yaparken tekrar tekrar düşünmek gerekiyor. Zira dolap uygulaması yorum silme seçeneği bulunmuyor.

0 comments:

Yorum Gönder

Siz de yorum yaparak, konuya katkıda bulunabilir ve düşüncelerinizi ifade edebilirsiniz.